ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

TAULELL D'ANUNCIS

Aquesta secció està reservada a la publicació d'anuncis vinculats al món de les ciències socials. Aquelles persones interessades només heu d'omplir el qüestionari que es troba a la part inferior de la pàgina inserint el text que voleu que aparegui publicat. Els anuncis tindran una validesa de tres mesos. En el cas que estigueu interessats que els vostres anuncis figurin al taulell més temps, aquest període es podrà renovar si així ho sol·liciteu posant-vos en contacte amb nosaltres, a través del correu colpis@colpis.cat. 

ATENCIÓ: El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya no es fa responsable del contingut i/o la veracitat dels anuncis publicats en aquest taulell on line i es reserva el dret d' eliminar-los en cas d'atemptar contra la dignitat de les persones, institucions o qualsevol normativa legal.

INSERIR ANUNCI
Si desitja insertar un anunci, ompli el següent formulari, i el seu anunci es publicarà en breus dies.
  • Visual CAPTCHA
Compartir despacho 17-05-2017
Despacho ubicado cerca de la Monumental, especialista en derecho, necesita compartir con otros profesionales de otros campos, precio aproximado 200/300 euros al mes,
Forma de contacte
Patricia Pérezcasaux
Comunicació Política 10-05-2017
Hola,

Sóc l'Anna Norte, estudiant del Postgrau de Comunicació Política i Institucional de L'ICPS. Vaig cursar Ciències Polítiques i Gestió Pública a la UAB.

M'agradaria treballar tant en consultoria política, com en l'ampli àmbit de la comunicació política.

Crec que aquest informació aporta les dades neceesàries sobre el meu perfil professional i formatiu. Tinc bona disponibilitat i moltes ganes d'aprendre coses noves i d'aplicar eels coneixements que ja he après.

Forma de contacte
Anna
Págines Web 10-01-2017
L'estudi de programació de pàgines web www.designingcode.com s'ofereix per a participar en projectes solidaris sense ànim de lucre, enfocats a la solidaritat i justícia social.
Forma de contacte
Joan
Politòloga en cerca de treball 28-10-2016
Hola,

Sóc la Mònica Grau Blanes, graduada el Juny de 2016 en Ciència Política i Gestió Pública (menció en Relacions Internacionals) a la Universitat Autònoma de Barcelona.
L'últim curs de carrera vaig realitzar pràctiques professionals a l'Ajuntament de Barcelona al departament de "Direcció de participació i Associacionisme". Actualment estic cercant feina ja sigui en forma de contracte laboral o pràctiques.

Sóc una persona responsable, empàtica, treballadora i amb bones aptituds socials. Capaç de treballar tant de manera individual com en grup. Tinc facilitat en la resolució de problemes i en l'adaptació a noves situacions. Sóc una noia curiosa i amb ganes d'aprendre i poder dur a terme una bona carrera professional.

Moltes gràcies,

Mònica
Forma de contacte
Mònica Grau Blanes
La distribució territorial dels fenomens socials 31-08-2015
Com a empresa formada per Geògrafs i coneixedors de l'espai que ens envolta, oferim els nostres serveis per tal de representar i analitzar geogràficament la distribució d'un fenomen sobre el territori a qualsevol escala, ja sigui a nivell de barri, municipi, comarca, país...
Estem a la vostra disposició per a qualsevol consulta:

http://solucionsgeografiques.info
Forma de contacte
Solucions Geogràfiques
Integrador Social - Sociòleg- Màst. Gestio Publica 24-07-2015
Hola,

Soc en Julián Guarin Sánchez, estudiant del Màster de Gestió Pública Avançada de la Facultat de Dret - UB. En aquest moment estic buscant una feina que em permeti desenvolupar els meus coneixements i preferències professionals, relacionades amb la intervenció social o la investigació social.

Entre 2008 i 2010 vaig fer el CFGS d'Integració Social i realitzar les pràctiques en una escola d'educació especial, l'any 2014 vaig acabar el grau de Sociologia a la facultat d'economia i empresa- UB i en aquest moment només tinc pendent el Treball Final del Màster de Gestió Pública. També estic estudiant anglès i en els següents anys vull estudiar el Màster d'intevenció psicosocial.

Crec que aquest informació aporta les dades neceesàries sobre el meu perfil professional i formatiu. Tinc total disponibilitat i moltes ganes d'aprendre coses noves i d'aplicar el que ja he après.

Juli.
Forma de contacte
Julián Guarin Sánchez
entrevistadors domiciliaris 07-05-2014
és precisen de 5 a 10 entrevistadors per fer enquestes a Barcelona Ciutat als domicilis amb ordinador..Enquestes de durada aproximada de 30 minuts.Entrevistadors amb experiència.Pagament per enquesta realitzada.Contracte d'obra a temps total.
Forma de contacte
GESOP
Busco colaboración tesis master oficial 17-03-2014
Saber manejar programas informáticos de elaboración y respuesta de encuestas de mayor capacidad de gestión de información que el google driver. Gracias
Forma de contacte
María Soledad GRAU SANZ
Cursos y Talleres 26-02-2014
En nuestro afán por ayudar, hemos creado una serie de cursos y talleres que se hirán realizando a lo largo del año.

Podemos encontrar los siguientes:

- Aprender a hablar en público
- La promoción de la paz a través de la cultura
- La cultura como manera de expresar un conflicto
- Mediación en conflictos
- Acercamiento a las directivas educativas de la UE y su implementación
- Preparar la entrevista laboral y mejorar el CV
- Etiqueta y protocolo
- Coordinación de eventos
- Internacionalización de empresas: recursos públicos
- Redes sociales
- Protocolo Empresarial

Contacta con nosotros para conocer fechas y precios.
Forma de contacte
Consultoría Sinapsis
Taller Protocolo Empresarial 26-02-2014
Tienes una comida de empresa en China? Un viaje empresarial a un país árabe?

Cada país tiene sus propias normas y costumbres que se reflejan en las reuniones empresariales. Así, intentaremos mostrar estas diferencias y cómo comportarse ante estas situaciones.

El taller tendrá lugar los siguientes días:

- Viernes 28 de Marzo de 19h a 21h

- Sábado 29 de Marzo de 9h a 12h

El precio del taller es de 30€.

Si quieres más información envíanos un mail a: consultoria@sinapsisbcn.esindicándonos:
- Nombre y Apellidos
- Mail
- Teléfono
- Motivo para realizar el curso
- Edad

También puedes contactar por teléfono al: 93 692 86 38
http://www.sinapsisbcn.es/
http://consultoriasinapsis.wordpress.com/2014/02/17/taller-de-protocolo-empresarial/
Forma de contacte
Consultoría Sinapsis
Oferta Laboral: Dinamitzador@ Social gènere 31-01-2014
Es busca una persona que per dinamitzar un projecte social d'intervenció de barris. L'objectiu principal és crear una xarxa/grup de dones que viuen en un barri on s'està duent a terme una intervenció municipal integral. Imprescindible: formació o experiència en matèria de gènere, coneixement sobre metodologies feministes. Preferible que visqui a Castelldefels.

Contracte d'obra i servei, temps parcial, 8 hores setmanals.

Horari: Dimarts i dijous de 8 a 12h, amb possibilitat de canvi en funció de les necessitats de conciliació de la persona treballadora.

De Febrer a Juny, amb possibilitat de continuïtat a partir de Setembre

Salari net: 330 euros nets més pagues extres i vacances a part.

Contractació immediata.

Forma de contacte
noelia
Consultoria sobre màrqueting polític 29-01-2014
Soc llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UPF. Vull emprendre el meu propi negoci relacionat amb la consultoria sobre màrqueting polític prenent com a base el coneixement analític que ofereix l’estadística sobre el comportament electoral de la nostra societat. Aquesta consultoria es centraria en dos aspectes: l’asseorament a polítics i partits sobre l’organització d’estratègies electorals i l’elaboració de publicacions, informes i estudis sobre temes de comportament electoral. La posada en marxa d’aquesta empresa requereix la creació d’una base de dades sobre l’evolució electoral de la nostra societat relativa a les diferents eleccions que han tingut lloc al llarg de l’actual període democràtic. Busco una o dues persones que creguin i estiguin disposats a apostar en aquesta idea per tal d’ajudar-me a posar-la en marxa.
Forma de contacte
Pablo Díez
Secretària 17-01-2014
Llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració amb 8 anys d'experiència s'ofereix com a Secretària tècnica o administrativa.
Forma de contacte
Laura Arellano
Colaboración en investigación social 24-12-2013
Buenos días,

Mi nombre es Beatriz. Soy licenciada en Sociología y he cursado el máster de investigación de Sociología, ambos en la Universitat de Barcelona.

Me gustaría trabajar en aquellas funciones que me permitan aprender y poner en práctica mis conocimientos respecto a metodología y técnicas de investigación social, tales como el análisis de datos cuantitativos y cualitativos, las entrevistas en profundidad, el diseño de la investigación, el análisis del discurso, el análisis de redes, la observación o la participación).

Mi disponibilidad horaria es completa y mi incorporación inmediata.

Un cordial saludo,

Beatriz
Forma de contacte
Beatriz Hernández
Politòleg i editor cercant feina 19-12-2013
Sóc llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració (Relacions Internacionals) i diplomat en el Postgrau de Cultura de Pau, impartit per la UAB.
Amb la finalitat d'ampliar coneixements, entre altres cursos, vaig assistir a dos impartits pel Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya: “Captació de fons per la gestió de projectes” i “Consultoria en Projectes de Cooperació Internacional”. Ambdós suposaren una especializatció en la metodologia del Marc Lógic com, també, en el sistema institucional internacional de cooperació. Així mateix, a banda del postgrau, també vaig assistir al I Congrés Internacional Edificar la Pau al Segle XXI.
Professionalment, vaig fer pràctiques al grup parlamentari d'ERC al Parlament de Catalunya, després vaig ser Tècnig de grau mig documentalista a l'àrea d'Hisenda de l'Ajuntament de Badalona i, finalment, sóc lector i editor a Tria Llibres.
Forma de contacte
Diego Ruiz Llamas
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web