ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

TAULELL D'ANUNCIS

Aquesta secció està reservada a la publicació d'anuncis vinculats al món de les ciències socials. Aquelles persones interessades només heu d'omplir el qüestionari que es troba a la part inferior de la pàgina inserint el text que voleu que aparegui publicat. Els anuncis tindran una validesa de tres mesos. En el cas que estigueu interessats que els vostres anuncis figurin al taulell més temps, aquest període es podrà renovar si així ho sol·liciteu posant-vos en contacte amb nosaltres, a través del correu colpis@colpis.cat. 

ATENCIÓ: El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya no es fa responsable del contingut i/o la veracitat dels anuncis publicats en aquest taulell on line i es reserva el dret d' eliminar-los en cas d'atemptar contra la dignitat de les persones, institucions o qualsevol normativa legal.

INSERIR ANUNCI
Si desitja insertar un anunci, ompli el següent formulari, i el seu anunci es publicarà en breus dies.
  • Visual CAPTCHA
Noves oportunitats laboral 06-09-2018
Em dic Herminia Delgado Guilherme, sóc graduat en Ciències Polítiques i Administració Pública per la UB i tinc el curso de formadora ocupacional per al CIFO. Busco noves oportunitats laborals i de formació professional tanto como politòloga com formadora.
Sóc una persona molt responsable, amb ganes i il·lusió per aprendre i incorporar-me a nous projectes. Disponibilitat total
Forma de contacte
Herminia
Sociòleg especialista en temes urbans 05-09-2018
Sóc sociòleg i tinc una trajectòria professional de més de 10 anys en l'àmbit de la planificació urbanística i territorial, amb especial dedicació a les polítiques públiques d'habitatge i el dret a la ciutat.
Busco noves oportunitats laborals i de formació professional en els temes de la planificació urbana, gestió territorial de les ciutats i disseny de polítiques públiques urbanes.
Per a més informació accediu al web http://wwww.flavioghilardi.com
Forma de contacte
Flavio Ghilardi
becari part-time durant 2 mesos 17-07-2018
becari temps parcial per 2 mesos (del 15 Oct a 15 Desembre 2018), per ajuda transcripció entrevistes. Requisits: que visqui a Girona i conegui àrab dialectal nord africà
Forma de contacte
Natàlia
Col·laboracions 14-06-2018
Politòleg, amb postgrau en desenvolupament local, i més de 10 anys d'experiència al sector social (immigració, cooperació al desenvolupament, ...) s'ofereix per a col·laboracions de tot tipus a projectes de consultoria, etc... Disponibilitat de tardes. Moltes gràcies
Forma de contacte
Breogán Valcárcel Méndez
Recerca de feina - sociòloga 29-05-2018
Hola a tothom,

Sóc Marta Jiménez, graduada en Sociologia en la (UB), tinc més de dos anys d'experiència com a tècnica d'investigació de mercats, y actualment estic buscant un canvi a nivell laboral que m'apropi més a la investigació social i de recerca.

Sóc una persona molt responsable laboralment, amb ganes i il·lusió per aprendre i incorporar-me a nous projectes.
Experiència treballant en equip.

Escolto qualsevol oferta tan laboral com tipus beca/ col·laboració.

Gràcies.
Forma de contacte
Marta Jiménez
Recerca de feina 06-04-2018
Hola,

Em dic Alex Teruel, sóc graduat en Ciències Polítiques i Administració Pública per la UAB. En l'actualitat estic curstant el màster en MMP al ICPS. M'agradaria treballar en el món de la comunicació política i es el que estic cercant.
Tinc total disponibilitat i moltes ganes de seguir aprenent.
Forma de contacte
Alex Teruel Aranda
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web