ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

TAULELL D'ANUNCIS

Aquesta secció està reservada a la publicació d'anuncis vinculats al món de les ciències socials. Aquelles persones interessades només heu d'omplir el qüestionari que es troba a la part inferior de la pàgina inserint el text que voleu que aparegui publicat. Els anuncis tindran una validesa de tres mesos. En el cas que estigueu interessats que els vostres anuncis figurin al taulell més temps, aquest període es podrà renovar si així ho sol·liciteu posant-vos en contacte amb nosaltres, a través del correu colpis@colpis.cat. 

ATENCIÓ: El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya no es fa responsable del contingut i/o la veracitat dels anuncis publicats en aquest taulell on line i es reserva el dret d' eliminar-los en cas d'atemptar contra la dignitat de les persones, institucions o qualsevol normativa legal.

INSERIR ANUNCI
Si desitja insertar un anunci, ompli el següent formulari, i el seu anunci es publicarà en breus dies.
  • Visual CAPTCHA
Geògraf i Planificació Urbana i Territorial 22-04-2019
Sóc graduat en Geografia i màster en “Urban and Regional Planning” per la Universitat d’Amsterdam. També tinc un graduat en Estudis Immobiliaris i de la Construcció.
Sempre he tingut un gran interès per contribuir als projectes de desenvolupament sostenible, regeneració i estratègia urbana i mobilitat.
Busco noves oportunitats laborals en els camps de la planificació urbana, gestió territorial i de ciutats, així com en el disseny de polítiques urbanes i d'equilibri territorial.
Forma de contacte
Joan Domingo Riu
Sector públic 17-01-2019
Hola a tothom,

Em dic Mireia Boira i sóc graduada en Ciències Polítiques i de l'ADministració per la Universitat de Girona i he fet un Màster en Gestió Pública Avançada per la Universitat de Barcelona.

Busco noves oportunitats per seguir aprenent i créixer com a persona, poder aportar els meus coneixements i les meves habilitats al Sector Públic en el qual estic especialitzada.

Forma de contacte
Mireia
Grau en Ciències Polítiques i de l’Administració 19-11-2018
Hola a tots i totes,
em dic Lluís Grimal, graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat de Girona i actualment i estic cursant el Màster de Democràcia, Drets Humans i Globalització a la Universitat Oberta de Catalunya. Busco oportunitats en els sectors de l’Administració Privada o els departaments relacionats amb la Responsabilitat Social Corporativa. Tinc moltes ganes de treballar i seguir aprenent.
Forma de contacte
Lluís Grimal
Sociòlega i Estudiant de Màster 26-10-2018
Hola a tots i totes,
sóc la Carme, recent graduada en Sociologia per la UB i estudiant del Màster de Criminologia i Sociologia Juridicopenal. Busco oportunitats laborals i/o pràctiques en els sectors tant de la Sociologia, com de la Criminologia com de la Sociologia Juridicopenal. El meu nivell d'anglès acreditat és de First (B2.2) i actualment estic estudiant per tenir l'Advanced (C1).

M'agradaria entrar al món laboral perquè penso que m'ajudaria a aprendre des de una perspectiva diferent a la de la vida acadèmica, i, a més, em permetria pagar-me els estudis.
Forma de contacte
Carme Vivancos Sánchez
Tutorías de Trabajos Académico Máster y Doctorado 25-10-2018
Profesor Freelance en Ciencias Sociales: Sociología, Antropologia, Ciencias Políticas y Relaciones Internacionales. Doctor, Titulado, con 14 años de experiencia en docencia e investigación, redactor de trabajos científicos y dirección, coordinación de trabajo de campo en estudios sociales y de mercado.
Forma de contacte
Heriberto Hernández González
Convocatòria contrato predoctoral FPU 25-10-2018
El grup de recerca CREA (Community of Research on Excellence for All) obre la recepció de candidatures per part de persones interessades en les ciències socials i humanes que tinguin interès en presentar-se a les ajudes predoctorals FPU del Ministeri d'Educació. Tenint en compte els requisits de la convocatòria, es requereix que els candidats / es presentin una nota mitjana de grau de més de 8.5.

Les persones interessades poden contactar amb Maria Padrós a través del següent correu electrònic abans del dissabte 27 d'octubre de 2018: crea@ub.edu

Pàgina web de la convocatòria FPU: https://www.mecd.gob.es/servicios-al-ciudadano-mecd/catalogo/general/educacion/998758/ficha/998758-2017.html

Pàgina web de CREA: https://crea.ub.edu/index/?lang=es
Forma de contacte
CREA
Participació en focus grup per fer recomanacions 08-10-2018
El Consell Europeu de Migrants per la UE està realitzant un focus group per persones inmigrants i refugides que visquin a la ciutat de Barcelona per tal de treballar en 8 temes prioritaris a la Agenda europea sobre migració i refugi.
Ens agradaria poder tenir la vostra opinió, recomanació o idea sobre temes com: habitatge, inserció laboral, menors no acompanyats...
Interessats enviar correu a:
barcelona.consultation.eu@gmail.com
Forma de contacte
Ana Lucía Olivos
Jurista i politòloga en recerca d'oportunitats 14-09-2018
Em dic Maria Huguet i sóc estudiant d'últim semestre de Dret i Ciències Polítiques i de l'Administració a la UB. El meu nivell d'anglés és el C1 (CAE). Busco oportunitats laborals i/o de pràctiques.
Forma de contacte
Maria Huguet Soler
Noves oportunitats laboral 06-09-2018
Em dic Herminia Delgado Guilherme, sóc graduat en Ciències Polítiques i Administració Pública per la UB i tinc el curso de formadora ocupacional per al CIFO. Busco noves oportunitats laborals i de formació professional tanto como politòloga com formadora.
Sóc una persona molt responsable, amb ganes i il·lusió per aprendre i incorporar-me a nous projectes. Disponibilitat total
Forma de contacte
Herminia
Sociòleg especialista en temes urbans 05-09-2018
Sóc sociòleg i tinc una trajectòria professional de més de 10 anys en l'àmbit de la planificació urbanística i territorial, amb especial dedicació a les polítiques públiques d'habitatge i el dret a la ciutat.
Busco noves oportunitats laborals i de formació professional en els temes de la planificació urbana, gestió territorial de les ciutats i disseny de polítiques públiques urbanes.
Per a més informació accediu al web http://wwww.flavioghilardi.com
Forma de contacte
Flavio Ghilardi
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web