ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

TAULELL D'ANUNCIS

Aquesta secció està reservada a la publicació d'anuncis vinculats al món de les ciències socials. Aquelles persones interessades només heu d'omplir el qüestionari que es troba a la part inferior de la pàgina inserint el text que voleu que aparegui publicat. Els anuncis tindran una validesa de tres mesos. En el cas que estigueu interessats que els vostres anuncis figurin al taulell més temps, aquest període es podrà renovar si així ho sol·liciteu posant-vos en contacte amb nosaltres, a través del correu colpis@colpis.cat. 

ATENCIÓ: El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya no es fa responsable del contingut i/o la veracitat dels anuncis publicats en aquest taulell on line i es reserva el dret d' eliminar-los en cas d'atemptar contra la dignitat de les persones, institucions o qualsevol normativa legal.

INSERIR ANUNCI
Si desitja insertar un anunci, ompli el següent formulari, i el seu anunci es publicarà en breus dies.
  • Visual CAPTCHA
Politòleg especialitzat en comunicació 2.0 22-08-2019
Sóc graduat en Ciències Polítiques per la Universitat Pompeu Fabra. He cursat un Màster en Comunicació política i institucional (UPF-BSM) i un postgrau en Comunicació Municipal i Gabinets d'Ajuntament (UAB-ICPS). Tinc experiència en activitat parlamentària, comunicació institucional i campanyes electorals. Estic especialitzat en comunicació política i estratègia digital.
Forma de contacte
Daniel Grande Tena
Geògraf i Planificació Urbana i Territorial 22-04-2019
Sóc graduat en Geografia i màster en “Urban and Regional Planning” per la Universitat d’Amsterdam. També tinc un graduat en Estudis Immobiliaris i de la Construcció.
Sempre he tingut un gran interès per contribuir als projectes de desenvolupament sostenible, regeneració i estratègia urbana i mobilitat.
Busco noves oportunitats laborals en els camps de la planificació urbana, gestió territorial i de ciutats, així com en el disseny de polítiques urbanes i d'equilibri territorial.
Forma de contacte
Joan Domingo Riu
Sector públic 17-01-2019
Hola a tothom,

Em dic Mireia Boira i sóc graduada en Ciències Polítiques i de l'ADministració per la Universitat de Girona i he fet un Màster en Gestió Pública Avançada per la Universitat de Barcelona.

Busco noves oportunitats per seguir aprenent i créixer com a persona, poder aportar els meus coneixements i les meves habilitats al Sector Públic en el qual estic especialitzada.

Forma de contacte
Mireia
Grau en Ciències Polítiques i de l’Administració 19-11-2018
Hola a tots i totes,
em dic Lluís Grimal, graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat de Girona i actualment i estic cursant el Màster de Democràcia, Drets Humans i Globalització a la Universitat Oberta de Catalunya. Busco oportunitats en els sectors de l’Administració Privada o els departaments relacionats amb la Responsabilitat Social Corporativa. Tinc moltes ganes de treballar i seguir aprenent.
Forma de contacte
Lluís Grimal
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web