El butlletí electrònic del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya.
Si teniu qualsevol problema per visualitzar aquest document, també el podeu consultar des d'aquí
Informatiu del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya. Núm. 206
dimecres, 04 de juliol del 2012
NOTÍCIES DEL COL·LEGI

COL·LEGI
COL·LEGIA’T ABANS DEL 30 DE SETEMBRE I TINDRÀS LA MATRÍCULA GRATUÏTA


Si ets sociòleg o politòleg ara tens una molt bona oportunitat per a col·legiar-te ja que des del Col·legi t’oferim la matrícula gratuïta fins el 30 de setembre. A més, col·legiar-te et resultarà molt més fàcil ja que pots fer-ho on line.

Des del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya volem posar al teu abast les màximes facilitats possibles per tal que puguis formar part de la nostra entitat, amb uns 1.200 professionals que, com tu, o bé s’han titulat en ciències polítiques o sociologia o bé tenen una altra tipus de formació però estan exercint com a sociòlegs i politòlegs.

Per què et pot ser útil col·legiar-te?
Perquè estaràs contínuament informat sobre el sector, rebràs formació específica del teu camp a un preu avantatjós, entraràs en contacte amb altres professionals ampliant la teva xarxa, tindràs accés a la borsa de treball, podràs participar en activitats que contribuiran al teu desenvolupament professional i accediràs a molts més projectes que estem posant en marxa.

Per a més informació sobre com pots col·legiar-te clicka aquí

Si estàs interessat o interessada no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

MÉS INFORMACIÓ

FORMACIÓ
11a EDICIÓ DEL MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA

Matrícula oberta fins a finals d'octubre

Posem en marxa una nova edició, l'onzena, del Màster en Tècniques d'Investigació Social Aplicada (TISA), una iniciativa conjunta de l'Institut d'Estudis del Treball, de la Universitat Autònoma de Barcelona, del Departament de Sociologia i Anàlisi de les Organitzacions de la Universitat de Barcelona i del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya.

L'objectiu del Màster/Diplomatura de Postgrau és oferir una formació especialitzada de postgrau destinada al coneixement i ús de les tècniques d'investigació avançades en el camp de les ciències socials, en particular, en l'àmbit de la Sociologia i de la Ciència Política, amb una orientació aplicada i de professionalització.

Per a explicar-ho amb més detall hem organitzat dues sessions informatives. Una d'elles va tenir lloc el 18 de juny, la següent serà el dijous 19 de setembre de 2013, a les 19h, al Col·legi. Cal confirmar assistència aquí

Enguany es podrà efectuar la matrícula fins a finals d'octubre de 2013. L'inici de les classes serà l'1 de novembre.

MÉS INFORMACIÓ

LA PROFESSIÓ
EL COL·LEGI I L'ACS ENTREGUEN EL III PREMI CATALUNYA DE SOCIOLOGIA AL DR. FAUSTO MIGUÉLEZ


El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya i l’Associació Catalana de Sociologia, amb el suport de l’Obra Social de “la Caixa”, van entregar el passat 20 de juny a Barcelona el III Premi Catalunya de Sociologia al Dr. Fausto Miguélez Lobo, en reconeixement a la seva trajectòria acadèmica i a la seva contribució a la recerca sociològica a Catalunya.

El Dr. Fausto Miguélez és catedràtic de la Universitat Autònoma de Barcelona i director del Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT) des de la seva constitució. És llicenciat en Sociologia per l'Instituto Di Scienze Sociali (Roma, Itàlia) i llicenciat en Filosofia i Lletres per la Universitat de València. Posteriorment va obtenir el doctorat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona, d'on és professor emèrit de Sociologia.

En les dues anteriors edicions d'aquest premi el guardó va ser concedit al Dr. Manuel Castells (2009) i a la Dra. Marina Subirats (2011).

OCUPABILITAT I PROFESSIONALITZACIÓ
TROBA EL PROFESSIONAL QUE ESTÀS CERCANT A LA BORSA DE TREBALL DEL COL·LEGI DE POLITÒLEGS I SOCIÒLEGS DE CATALUNYA


El Col·legi gestiona des de fa anys una Borsa de Treball a través de la qual empreses i entitats tant públiques com privades poden publicar les seves ofertes laborals adreçades a politòlegs i sociòlegs.

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya posseeix una àmplia experiència en la inserció laboral dels professionals de la Ciència Política i la Sociologia. Aquest expertise s'ha canalitzat, prioritàriament, a través d'una Borsa de Treball des de la qual les empreses publiquen aquelles ofertes laborals que precisen d'un sociòleg o un politòleg.

Entitats tan públiques com privades han fet ús d'aquest servei al llarg dels anys, trobant en els professionals de la Ciència Política i la Sociologia competències multidisciplinars i transversals, que els converteixen en candidats i candidates òptims per a desenvolupar tasques ben diverses.

Així, trobem sociòlegs i politòlegs en àrees tan diverses com la consultoria privada, l'estudi de mercats, la docència, la gestió de la diversitat, la immigració, la joventut, la vellesa, el gènere, la comunicació i el màrqueting polític, la gestió de projectes, les relacions internacionals, la confecció i anàlisi d'enquestes, l'assessorament a personalitats polítiques, la recerca o la participació política, per citar-ne només alguns.

Per publicar una oferta de treball a través del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya només cal entrar a la nostra pàgina web www.colpis.cat i, al menú de l'esquerra, triar l'opció 'Borsa de Treball > Àrea d'empreses'. A partir d'aquest moment l'oferta serà publicada i tots els nostres col·legiats i col·legiades en tindran accés, enviant el seu currículum i carta de presentació. L'empresa sol·licitant es podrà posar en contacte directament amb les persones que millor s'ajustin al perfil sol·licitat. D'altra banda, l'equip de treball del Col·legi restarà a la seva disposició per a resoldre qualsevol aclariment.

MÉS INFORMACIÓ

EL MES DE JULIOL EL COL·LEGI FARÀ JORNADA INTENSIVA

Aquest mes de juliol el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya canviarà el seu horari habitual i passarà a fer jornada intensiva.

Durant tot el mes de juliol l'horari d'estiu del Col·legi serà, de dilluns a divendres, de 8 a 15h. De l'1 al 31 d'agost el Col·legi romandrà tancat per vacances.

A partir del mes de setembre ens trobareu en el nostre horari habitual d'atenció al públic, de dilluns a dijous de 9 a 14h i de 16 a 19h i els divendres de 9 a 15h.

Teniu a la vostra disposició la nostra web www.colpis.cat i el nostre correu electrònic colpis@colpis.cat