Agenda

DIALOGUEM SOBRE EUROPA: ESPAI D'OPORTUNITATS PER A LA JOVENTUT

DATA
25 abril 2014 · 10h
LLOC
Sala d'actes de l'edifici Migjorn. Recinte Mundet

La sessió s'adreça a electes i tècnics municipals amb responsabilitats en la planificació, gestió i execució de les polítiques locals de joventut, així com als membres d'entitats juvenils i estudiosos de la realitat juvenil.

L'acte començarà a les 10h, amb una salutació institucional a càrrec de Mireia Solsona, diputada delegada d'Educació, Igualtat i Ciutadania i d'Antoni Reig, director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Seguidament hi haurà les ponències "La Unió Europea, una aposta que ens interessa", a càrrec d'Octavi de la Varga, Cap de l'Oficina d'Europa i Estratègia Internacional de la Diputació de Barcelona, i "Erasmus +, un programa amb capacitat transformadora", amb Sara Molins, de l'Agència Catalana de la Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Finalment hi haurà un diàleg sobre Europa com a espai d'oportunitat per als joves, on es presentaran diverses experiències que s'han realitzat en l'àmbit local. El comiat anirà a càrrec de Montserrat Arboix, coordinadora en matèria d'Educació, Igualtat i Ciutadania.

Assistència

Via inscripció prèvia, a http://www.diba.cat/web/cjs/inici/-/cjs/2344/2602
AFEGEIX AL CALENDARI
Share This