Notícies

novembre 15, 2016
EL COL·LEGI VISITARÀ LES INSTITUCIONS EUROPEES ELS DIES 6 i 7 DE DESEMBRE
Places limitades, sol·licituds fins divendres 18!

El viatge inclourà l’assistència a una sessió parlamentària de l’Eurocambra com també la visita a diverses institucions (Delegació del Govern davant de la Unió Europea, Consell de la Unió, etc.).

Com en les ocasions anteriors, comptem amb la possibilitat de rebre una subvenció per cobrir les despeses corresponents al viatge, que s’abonarà un cop s’hagi realitzat l’estada, tot acreditant els tiquets dels desplaçaments i  l’allotjament que, com els àpats, correran a lliure elecció dels visitants. El Col·legi es farà responsable solament de l’organització dels actes de l’agenda.

El termini per a inscripcions finalitza el proper divendres dia 17 de novembre, moment a partir del qual es tancarà la llista d’assistents.

Totes les persones interessades en realitzar la visita s’hauran de posar en contacte amb el Col·legi escrivint un correu electrònic a comunicacio@colpis.cat, proporcionant-nos el seu NOM I COGNOMS, DNI, DATA DE NAIXEMENT I ADREÇA POSTAL, així com el seu NÚMERO DE COL·LEGIAT/DA. Per a més informació sobre l’esdeveniment també podeu trucar-nos al 932 414 122.

El nombre de places és limitat, i es prioritzarà el dret d’aquelles persones que no hagin participat en edicions prèvies.

Share This