Notícies

novembre 15, 2014
FES XARXA I CONEIX A LES ORGANITZACIONS QUE TREBALLEN EN EL SECTOR DE L’ACCIÓ INTERNACIONAL!

En el marc del programa de millor de l’ocupabilitat que organitza el Col·legi amb la col·laboració de la Fundació Obra Social “La Caixa”, l’activitat que es durà a terme consta de dues sessions. La primera permetrà conèixer la tècnica de l’speed networking, un format d’entrevista ràpida en la que les persones candidates disposen de cinc minuts per presentar-se, intercanviar informació i aconseguir generar interès sobre el seu projecte professional. La sessió permetrà desenvolupar estratègies per elaborar un discurs sintètic i atractiu que capti l’atenció de l’interlocutor. A banda, també s’abordaran els aspectes relacionats amb el to, l’actitud i la imatge que cal donar en aquests espais de trobada.

La segona sessió serà la posada en pràctica de la tècnica amb un conjunt d’organitzacions del sector de l’acció internacional (institucions, empreses, entitats, ONGs) que el Col·legi ha convidat per a l’ocasió. Es tractarà que les persones que participin a la primera sessió puguin tenir contacte amb les organitzacions i donar-se a conèixer. La dinàmica proposada permetrà poder parlar directament amb cadascuna de les persones interlocutores convidades, sense saber prèviament a quina organització representen.

Les persones que facilitaran el taller són Carla Canal, politòloga i tècnica de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament; i Claudia Vallvé, sociòloga i consultora a Xarxa Consultors.

Les sessions tindran lloc els dies 26 de novembre i 3 de desembres de 17.00 a 19.00 hores. L’activitat és gratuïta i exclusiva per a col·legiats i col·legiades, i la inscripció a l’activitat comporta l’obligatorietat d’assistir a ambdues sessions. Cal confirmar l’assistència a activitats@colpis.cat.

Share This