Notícies

octubre 01, 2014
INTRODUCCIÓ AL PROGRAMA R: PROGRAMARI LLIURE PER AL TRACTAMENT DE DADES ESTADÍSTIQUES
Ampliació del termini d’inscripcions fins al 21 d’octubre

El programa R és un programari lliure (de distribució gratuïta) de càlcul estadístic, tractament de dades i desenvolupament gràfic que s’executa en una àmplia varietat de plataformes: UNIX, Windows i MacOS. A diferència d’altres programes com l’SPSS o l’SPAD, aquest permet tractar i analitzar dades estadístiques de manera flexible a través d’un llenguatge de programació senzill (anomenat S) que inclou condicions, bucles i funcions definides per l’usuari.

En aquest curs es presentaran dues de les diferents IDEs o entorns de desenvolupament integrats, disponibles per utilitzar R: GUI, per Windows, i RStudio, multiplataforma. Ja que aquesta segona és més amigable per a l’usuari novell, és la que s’utilitzarà durant el curs. També s’explicarà Emacs+ESS.

El curs tindrà lloc del 24 d’octubre al 14 de novembre. Podeu matricular-vos fins el 17 d’octubre.

BONIFICA’T LA TEVA FORMACIÓ AL COL·LEGI
Si estàs interessat/da en sol·licitar finançament per algun d’aquests cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social en concepte de formació professional dels treballadors/es de les empreses, el Col·legi et facilita la seva gestió. Per a obtenir més informació sobre aquest servei, clicka aquí

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This