Notícies

desembre 04, 2013
LA ‘PARTICIPACIÓ DEMOCRÍTICA’, NOU MONOGRÀFIC AL BLOC ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT

Des del Col·legi ens hem preguntat aquest cop sobre quins canvis s’estan donant en la forma com els ciutadans i ciutadanes intervenen en la vida pública en un moment en que la crisi econòmica, social i també institucional demanen més que mai la participació i involucració de tota la ciutadania.

 

Quina relació tenim avui amb la democràcia? i amb les institucions? confiem en les persones que ens representen a través del nostre vot? com ens afecta la corrupció amb què a diari ens enfrontem als mitjans de comunicació? quin paper tenen els moviments socials? protestem ara més que abans? de quines altres maneres participem? i, la joventut, quin posicionament té? Són moltes les qüestions que ens hem plantejat i a les que hem volgut donar resposta a través d’experts i expertes, en un conjunt d’articles on rumiem sobre l’estat actual del nostre sistema democràtic.

 

Aquest és el sumari d’articles que podreu llegir en aquest monogràfic:

Subscriu-te al bloc!
Subscriure’s a l’Àmbits és molt senzill, podeu fer-ho introduint el vostre correu electrònic clickant sobre la pestanya de +Follow que trobareu a la part inferior dreta de la pantalla, o bé a través de les RSS. En ambdós casos rebreu al vostre correu tots els nous articles i entrevistes que publiquem.


ENLLAÇ D’INTERÈS

VÉS AL BLOC

Share This