ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

V CONGRÉS INTERNACIONAL DE CONFLICTOLOGIA I PAU

Amb la participació del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya participarà en aquest Congrés, organitzat per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i el Campus per la Pau, els dies 26, 27 i 28 de setembre de 2012 a Barcelona, al Cosmocaixa. Us podeu inscriure fins el dia 20 de setembre.
V CONGRÉS INTERNACIONAL DE CONFLICTOLOGIA I PAU

Mercè Kirchner, gerent del Col·legi, impartirà la conferència "L'anàlisi i la gestió de conflictes: un àmbit professional per a politòlegs i sociòlegs?" en la sessió plenària del proper 28 de setembre.

 

Enguany el congrés tornarà a reunir els experts de la resolució de conflictes d’arreu del món i serà una oportunitat única per a poder intercanviar experiències amb altres professionals i especialistes que treballen a favor de la pau, la justícia, la gestió de conflictes, la mediació, l’arbitratge i la conciliació.

 

En aquesta edició s'aposta pel treball en xarxa (networking) per tal d'afavorir la generació de noves idees gràcies a un format més dinàmic, integrador i participatiu. Les jornades s’han plantejat com un lloc de debat, de gestació de projectes i de taules rodones, dissenyats per a poder treballar sobre diferents aspectes de la conflictologia d’una manera més pràctica i viva.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web