ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CONFERÈNCIA 'An Overview of the R-Project & R-Commander'. JOHN FOX

Societat Catalana d'Estadística La Societat Catalana d'Estadística ha convidat al professor John Fox, un dels impulsors del programa estadístic de lliure distribució "R", per oferir la conferència 'An Overview of the R-Project & R-Commander'.
CONFERÈNCIA 'An Overview of the R-Project & R-Commander'. JOHN FOX

Aquest software s'està convertint en essencial per a la recerca bàsica i aplicada en molts camps de treball. Es tracta d'un programa gratuït i mantingut per experts.

El proper dia 22 d'octubre John Fox, professor del departament de Sociologia de la McMaster University (Canadà), ens oferirà informació d'interès sobre aquest programa i també sobre les llibreries especials de què disposa, com ara R Commander. La conferència tindrà lloc a les 18h, a l'Institut d'Estudis Catalans, a Barcelona.


Curs del Col·legi: Introducció al programa ‘R’: programari lliure per al tractament de dades estadístiques
El proper mes de desembre posarem en marxa aquest curs, que té com a objectiu proporcionar els coneixements bàsics perquè els futurs usuaris d'R puguin continuar amb el seu aprenentatge i utilització de forma totalment autònoma. MÉS INFORMACIÓ SOBRE AQUEST CURS

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web