ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

SEGON WORKSHOP DEL PROJECTE 'CIUTAT BETA' DEL COL·LEGI D'EDUCADORS SOCIALS DE CATALUNYA

El Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), amb la col·laboració del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i el suport tècnic de Trànsit Projectes han posat en marxa aquest octubre els primers Workshops de CiutatBeta. CiutatBeta vol ser una plataforma de treball i anàlisi qualitativa i creativa de l’ADN de la ciutat des del punt de vista de les persones. L’objectiu és explorar la importància del paper dels ciutadans com a “productors” de la ciutat, posant èmfasi en la participació i l’acció ciutadana.
SEGON WORKSHOP DEL PROJECTE 'CIUTAT BETA' DEL COL·LEGI D'EDUCADORS SOCIALS DE CATALUNYA

El projecte inclou el treball en vuit àmbits/contenidors de noves formes i processos, dels quals se n’han triat tres per a començar: Teixit urbà, Cultura col·lectiva i Joc.

Ciutat Beta ja es va inaugurar el 10 d’octubre amb el primer workshop dedicat al teixit urbà i el barri de la Mina de Sant Adrià del Besos com a ubicació diana on practicar els respectius prototips que se’n van projectar.

Paral·lelament ja s'està preparant el segon workshop dedicat a la participació i el joc en un entorn urbà, en aquest cas, Girona, i de la mà de Transeünts, un col·lectiu de professionals de l’arquitectura, l’antropologia, la pedagogia i l’educació social preocupats per les reflexions i accions relacionades amb la memòria, la identitat i l’espai públic que sorgeixen a través de la dinamització social. I el segon facilitador de Ciutat Beta serà Josep Maria Allué, Soci Director d’Idealúdica, Educador Social especialitzat i creient en el joc i l’activitat lúdica com a un excel·lent mitjà per transmetre coneixements, informacions, valors i experiències.
 
Serà el dimarts 13 de novembre a les 10h al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Les inscripcions estan obertes.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web