ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CONFERÈNCIA 'EL MEDIADOR COM A FREELANCE'

El 7 de novembre, a Barcelona Els Col·legis oficials de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, de Treball Social de Catalunya, d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, de Psicòlegs de Catalunya i de Pedagogs de Catalunya et convidem a participar a la conferència “El mediador com a freelance” impartida per Maria Munné i Jesús Martínez.
CONFERÈNCIA 'EL MEDIADOR COM A FREELANCE'

Maria Munne és co-directora del Postgrau en Mediació de l'iDEC (UPF), supervisora de Mediadors Ciutadans de la Diputació de Barcelona, supervisora de Mediadors Penals de Justícia Ordinària, mediadora professional en els despatxos Pi i Molist i Col·lectiu d'Assessors Balmes, professora associada al departament de Psicologia Social de la UB i investigadora Principal del Capítol de Mediació Ciutadana i Comunitària del llibre blanc de la Mediació a Catalunya.

Jesús Martínez és advocat laboralista al Col·lectiu d'Assessors Balmes i ha estat durant 10 anys primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Montmeló.

La xerrada tindrà lloc el 7 de novembre, a les 18 hores, a l’Aula 2 del CCCB (c/ Montalegre 5 de Barcelona).

L'entrada és gratuïta amb aforament limitat. Es pot confirmar l'assistència al telèfon 93 318 55 93 o bé per correu electrònic a info@tscat.cat

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web