ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

AMPLIAT EL TERMINI PER PRESENTAR PROJECTES SOBRE TRANSFORMACIÓ SOCIAL A CATALUNYA

Trobada Euromeditèrrania de Joventut El Departament de Benestar Social i Família cerca 10 persones joves catalanes que, junt amb d’altres 24 procedents dels països de l’espai mediterrani, posaran en comú a Barcelona iniciatives de transformació social durant el mes de març de 2013. El termini s'amplia fins al 21 de gener.
AMPLIAT EL TERMINI PER PRESENTAR PROJECTES SOBRE TRANSFORMACIÓ SOCIAL A CATALUNYA

La Trobada Euromediterrània de Joventut tindrà lloc a Barcelona de l’11 al 15 de març amb l'objectiu de conèixer els problemes i les necessitats dels i les joves de la zona mediterrània. 


Es valoraran els projectes innovadors, que tinguin un impacte tangible en la transformació d’alguna problemàtica o necessitat concreta i en el que els i les joves tinguin un paper protagonista.


Per participar-hi cal tenir entre 25 i 35 anys, un coneixement alt d’anglès (es valorarà també el coneixement de l’idioma francès) i liderar o participar activament en el projecte que es presenta. El termini de presentació de candidatures finalitza el 21 de gener de 2013.

La Trobada Euromediterrània de Joventut 2013 inclourà també formacions pràctiques en emprenedoria social, educació en drets humans i cultura de pau i tècniques de transformació social creatives a través de la participació, l’art i les noves tecnologies.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web