ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CONCURS D'EMPRENEDORIA SOCIAL PER AL DESENVOLUPAMENT HUMÀ I LA LLUITA CONTRA LA POBRESA

ONGAWA, Enginyeria per al Desenvolupament Humà, busca iniciatives que apostin per la innovació i l'emprenedoria social per contribuir al desenvolupament humà i l'eradicació de la pobresa als països del Sud.
CONCURS D'EMPRENEDORIA SOCIAL PER AL DESENVOLUPAMENT HUMÀ I LA LLUITA CONTRA LA POBRESA

El concurs d'emprenedoria social per al desenvolupament humà i la lluita contra la pobresa -organitzat per l'ONG ONGAWA amb la col·laboració de Creemos Creamos NRG-, busca emprenedors capaços de produir canvis que millorin les condicions de vida de persones i comunitats vulnerables.

El Concurs té l'objectiu d'incentivar la innovació i l'emprenedoria com a factors de contribució al desenvolupament humà i la lluita contra la pobresa, i donar suport a la generació d'iniciatives responsables viables econòmica i operativament que puguin esdevenir un projecte d'emprenedoria social a llarg termini.

Poden participar en el concurs estudiants i recent titulats de qualsevol universitat espanyola, tant de forma individual com en equip, presentant un pla de negoci amb objectius clars i un projecte de sostenibilitat. La iniciativa guanyadora rebrà 5.000 euros per arrencar el projecte. El termini per al lliurament de propostes acaba el 28 de febrer.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web