ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

III EDICIÓ PREMIS FUNDRAISING

Candidatures fins el 15 de juliol L'Associació Espanyola de Fundraising (AEFR) convoca la tercera edició dels seus premis per a reconèixer les millors campanyes de fundraising (captació de fons, fidelització, rendició de comptes i comunicació social), implementades per entitats no lucratives, desenvolupades durant l'any 2012.
III EDICIÓ PREMIS FUNDRAISING

Els objectius d'aquests premis són promoure i incentivar la creativitat en l'àrea de la captació de fons de les organitzacions sense ànim de lucre; reconèixer les millors campanyes de captació de fons realitzades al nostre entorn i proporcionar una plataforma on compartir noves idees i innovació i posar en comú les millors pràctiques i aprenentatges del sector.

Es repartiran 7 premis entre les següents categories:

· Campanya de Fundraising: campanyes d'èxit llançades durant l'any 2012 per ONL amb l'objectiu principal de captar fons i adreçades a un públic massiu, amb independència del mitjà emprat.
· Iniciativa de col·laboració ONG-empresa: campanyes d'èxit llançades durant l'any 2012 per ONL amb l'objectiu principal d'aconseguir col·laboracions amb empreses.
· Premi a l'esdeveniment de Fundraising d'èxit desenvolupat per ONL durant l'any 2012 amb l'objectiu principal de captar fons.
· Gran Premi a la millor campanya de Fundraising realitzada durant l'any 2012. El guanyador podrà participar a The Resource Alliance Global Awards for Fundraising 2013, el guardonat del qual obtindrà una entrada gratuïta a The International Fundraising Congress (IFC) 2013.


El termini per a presentar candidatures finalitza el 15 de juliol.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web