ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

ENQUESTA DE LA JOVENTUT A CATALUNYA 2012

Principals resultats estadístics El passat 14 de novembre va tenir lloc la presentació de l'Enquesta de la Joventut a Catalunya 2012, amb la presència de la Directora de l'Observatori Català de la Joventut i membre de la Junta de Govern del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, Montserrat Perals, i de la degana del Col·legi, Anna Parés.
ENQUESTA DE LA JOVENTUT A CATALUNYA 2012

La Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família ha publicat els principals resultats estadístics de l'Enquesta a la joventut de Catalunya 2012 (EJC2012). L'enquesta s'adreça a una mostra dels joves de Catalunya amb edats compreses entre 15 i 34 anys i té com a objectiu conèixer les característiques sociològiques de la joventut catalana, emfasitzant l'anàlisi de les trajectòries educatives, laborals i d'emancipació.

L'Enquesta a la joventut de Catalunya 2012, que forma part de les estadístiques oficials de Catalunya des de l'any 2002, es realitza amb una periodicitat quinquennal i ha comptat amb la col·laboració de l'Idescat en totes les seves edicions.

Els resultats es recullen en la publicació Enquesta a la joventut de Catalunya 2012. Principals resultats estadístics, que publica la Direcció General de Joventut en el seu web.

En paral·lel a la difusió dels resultats d'aquesta enquesta, el Departament de Benestar Social i Família inicia el cicle de conferències A contracorrent. L'impacte de la crisi en les trajectòries juvenils, on diferents experts acadèmics analitzen els resultats de l'enquesta des de múltiples perspectives i àmbits.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web