ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

Conferència: 'The dark side of democracy: nation, nationalism and identity of the "people"', Ivor Chipkin

Nova conferència d'aquesta segona edició del cicle ISDUB (International Sociological Debats Seminars at the UB), l'11 de desembre, a les 17 h, a l'Aula Magna de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona.
Conferència: 'The dark side of democracy: nation, nationalism and identity of the

Basant-se en l'experiència Sud-africana, la presentació d'Ivor Chikin explorarà les múltiples respostes polítiques a la qüestió més bàsica de la democràcia: identificar 'el poble' en el nom del qual el poder és conferit ostensiblement. Chikpin argumenta que els moviments democràtics, quan es basen en la figura del poble, porten al terreny de joc tendències potencialment contradictòries, incloent tendències que subverteixen la promesa mateixa de democràcia.

Ivor Chipkin va completar el seu doctorat en l'Ecole Normale Superieure a França. Va rebre una beca d'Oppenheimer el 2005 i va ocupar un lloc al St Anthony’s college, a la Universitat d'Oxford. Ha publicat àmpliament sobre qüestions de govern i la governança a Àfrica del Sud. També ha escrit àmpliament sobre qüestions de govern, la governabilitat i l'Estat.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web