ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

DEBATS PER A ENTENDRE LA SOCIETAT D'AVUI

Palau Macaya Amb motiu de la publicació de l’anuari Societat Catalana 2013 des de l’Associació Catalana de Sociologia de l’Institut d’Estudis Catalans, en col·laboració amb la Fundació La Caixa, sorgeix la iniciativa de celebrar un cicle de debats entorn de les temàtiques tractades.
DEBATS PER A ENTENDRE LA SOCIETAT D'AVUI

En aquest sentit, el cicle “Debats per entendre la societat d’avui” vol difondre el contingut de l'anuari i les seves reflexions en un espai obert a la participació ciutadana, ja que el context actual en reqereix les aportacions per tal de plantejar elements d'interès que ens ajudin a entendre el present i orientar el futur.

Cada sessió comptarà amb les intervencions i el debat de dos ponents, especialistes reconeguts en cadascuna de les temàtiques tractades (medi ambient, sanitat i estat del benestar). Un dels ponents és l’autor d’un capítol de l’anuari de Societat Catalana 2012 i l’altre és el ponent convidat que aporta la perspectiva contrastada d’una altra disciplina.

ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web