ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

ACTE DE PRESENTACIÓ DEL XIII CONGRÉS INTERNACIONAL DE CIUTATS EDUCADORES

Dimarts 11 de març a les 18h, El Born Centre Cultural Amb el nom “El poder transformador de les ciutats educadores”, els membres del Comitè Científic del Congrés – codirigit pels Drs. Àngel Castiñeira i Miquel Martínez – mantindran un diàleg entorn el concepte de ciutat educadora i els eixos del Congrés (Inclusió, Participació i Creativitat) que serà moderat per la Dra. Anna Jolonch, Cap de Recerca de la Fundació Jaume Bofill.
ACTE DE PRESENTACIÓ DEL XIII CONGRÉS INTERNACIONAL DE CIUTATS EDUCADORES

La resta de membres del Comitè Científic són: Montserrat Anton, Cristina Armendano, Josefina Cambra, Salvador Cardús, Joan Manuel del Pozo, Josep Maria Font, Ramon Maria Moreno, Milagros Pérez Oliva, Enric Roca, Clara Romero i Francesc Torralba.

L’acte es farà a la Sala Moragues – El Born Centre Cultural el dimarts 11 de març a les 18h, i serà presidit pel regidor de Presidència i Territori de l’Ajuntament de Barcelona, el Sr. Jordi Martí i Galbis.

Cal confirmar l’assistència a l’adreça de correu electrònic: congresaice2014@bcn.cat o al telèfon 93 402 32 40.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web