ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

DIÀLEG ENTRE JOVES I CANDIDATS A EURODIPUTATS

Divendres 21 de març a Drassanes L'any 2014, la Joventut Federalista Europea compleix 35 anys de treball a Catalunya per promoure una Europa federal, més democràtica i solidària, i ho vol celebrar en un acte destinat a joves de menys de 35 anys.
DIÀLEG ENTRE JOVES I CANDIDATS A EURODIPUTATS

L'acte estarà dividit en dues parts:

16:30H: Diàleg entre joves i candidats a eurodiputats i/o eurodiputats:
Si tens menys de 35 anys, pots participar en un debat que s'està reproduint en diverses ciutats europees i que en el cas de Barceloan se centrarà en l'atur juvenil. Podràs parlar amb els candidats de tots els partits catalans amb representació al Parlament Europeu: Javi López (PSC), Ramon Tremosa (CIU), Santiago Fisas (PP), Jordi Solé (ERC) i Ernest Urtasun (ICV-EUiA).

19H: presentació dels vídeos que ha elaborat l'entitat per promoure la participació de joves a les properes eleccions europees i la celebració del 35è ANIVERSARI de la JEF CATALUNYA.

Places limitades.

L’activitat compta amb la col·laboració del Consell Nacional de Joventut de Catalunya, el Consell de la Joventut de Barcelona,  la Fundació Ferrer i Guàrdia i JEF Europe; i el suport de la Comissió Europea, de l’ Open Society Foundation’ i de ‘Citizens for Europe’.

ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web