ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

NOU CURS: ADMINISTRACIÓ PÚBLICA DELIBERATIVA

Canvi de dates: 22 i 24 d'abril A diferència de la democràcia representativa i la manera actual de fer política, el model de l’administració deliberativa parteix de la lògica de la governança i inclou la participació com a estratègia de la seva actuació. En aquest curs es partirà de la democràcia deliberativa en tant que eina de resolució de conflictes públics, i s'analitzarà el procés i la gestió interna dels processos participatius.
NOU CURS: ADMINISTRACIÓ PÚBLICA DELIBERATIVA

En aquest sentit, l'objectiu és conèixer els elements necessaris per a desenvolupar processos de deliberació col·lectiva i diàleg social, a través de l'anàlisi de polítiques públiques que s'han portat a terme amb aquesta lògica.

El curs serà impartit per Daniel Tarragó, sociòleg i consultor a Neòpolis, els dies 22 i 24 d'abril a la seu del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya entre 18 i 20:30h.

Recomanem especialment el curs a càrrecs electes i /o personal directiu o tècnic que gestionin projectes en qualsevol àrea d'actuació en l'àmbit autonòmic o local, com també a qualsevol persona interessada en poder disposar de coneixements bàsics sobre innovació i polítiques públiques.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web