ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

L'INICI DEL DEMÀ

Mancomunitat de Catalunya: 100 anys El projecte expositiu neix per commemorar el centenari de la creació de la Mancomunitat de Catalunya. Explica i posa en valor les iniciatives d’una organització institucional que va actuar durant una dècada amb una energia inusitada per crear sòlides eines de connectivitat i de creixement a Catalunya.
L'INICI DEL DEMÀ

La instal·lació que acull el CCCB conté un apartat genèric sobre la Mancomunitat, i que ens introdueix una anàlisi de la història, els protagonistes, el pensament i l'obra realitzada per la institució, titulada "L’inici del demà. Mancomunitat de Catalunya: 100 anys".

D'altra banda, també es dedicarà una altra part a les polítiques sanitàries ("De la beneficència al servei públic de sanitat"), explicant el caràcter modern de la política sanitària i social de la Mancomunitat, inspirat en els països industrialitzats d’Europa. Es va produir la transició de la higiene decimonònica a la moderna salut pública, i de la beneficència a la previsió social.

Ambues exposicions començaran el proper dimarts 08 d'abril i finalitzaran el proper dia 20 de juliol. D'altra banda, també hi haurà altres exposicions arreu del territori català.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web