ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

MÀSTER INTERUNIVERSITARI EN POLÍTIQUES SOCIALS I MEDIACIÓ COMUNITÀRIA

Preinscripcions obertes El Màster tindrà lloc entre els mesos d'octubre de 2015 i desembre de 2016, els dilluns i els dimecres de 16:30h a 20:30h. Està organitzat per la UdG, la UVic, la URV, l'IGOP-UAB, la UB i la UdL.
MÀSTER INTERUNIVERSITARI EN POLÍTIQUES SOCIALS I MEDIACIÓ COMUNITÀRIA

El Màster en Polítiques Socials i Mediació Comunitària es presenta com a una proposta de recerca i professionalitzadora construïda des de l’abordatge de les polítiques públiques i la mediació comunitària. Aquesta proposta formativa combina l’adquisició de coneixements teòrics i pràctics amb la participació de professorat acadèmic i professional i utilitza el treball de casos per fer una aproximació complexa i participativa a la realitat del territori.

El programa del màster brinda instruments d’anàlisi, disseny i implementació de Polítiques Socials per a desenvolupar projectes en àmbits de gestió pública, recerca social i treball comunitari. Així mateix, la formació en Mediació Comunitària s’enfoca des d’una mirada transdisciplinar a través de la comprensió de la convivència, de la comunicació i del conflicte, per a la seva aplicació a la intervenció social i la recerca.

Inscripcions i més informació: T. 93 407 62 03 / igop.bcn@uab.cat

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web