ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CRISI DE LEGITIMITAT DE LA UNIÓ EUROPEA

Curs gratuït organitzat per la Càtedra Josep Termes (7 a 11 de Juny) El curs s'impartirà en horari de matins (de 9 a 13:30h) del 7 a l’11 de juliol de 2014 a l'edifici Josep Carner, adjunt a l'edifici històric de la UB
CRISI DE LEGITIMITAT DE LA UNIÓ EUROPEA

En els últims anys, s’ha posat en dubte el rol de la Unió Europea. L’augment del populisme i l’euroescepticisme demostren que la Unió s’enfronta a reptes democràtics cabdals. L’objectiu d’aquests curs és fer una anàlisi d’aquests reptes.

Els diversos ponents de reconegut prestigi internacional que hi participen ens ajudaran a entendre, en primer lloc, l’abast d’aquesta crisi de legitimitat democràtica, i, en segon lloc, a definir quines són les estratègies que cal posar en marxa per tal de fer-hi front.

El curs tindrà lloc a l'edifici Josep Carner (C/Aribau 2, Barcelona), i tindrà una durada de 20h, durant els matins de 9 a 13:30h. A més, és convalidable per dos crèdits ECTS. El curs és gratuït, si bé per fer efectiva la matrícula cal fer un abonament que serà retornat automàticament o bé es podrà intercanviar per una inscripció gratuïta a un altre curs dels Juliols de la UB.

ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web