ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

PRESENTACIÓ DE LA GUIA DE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Dimarts 22 de juliol, 13h L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, juntament amb l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals presenta una guia de protecció de dades personals.
PRESENTACIÓ DE LA GUIA DE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

L’objectiu de la guia és oferir una pauta que faciliti el compliment de les obligacions establertes per la normativa, ja que els col·legis professionals, en el desenvolupament de les seves funcions, tracten informació personal de diferents col·lectius. Al llarg del document, es donen a conèixer els conceptes bàsics, els requisits i els principis fonamentals per garantir la protecció de la informació de les persones interessades o afectades.

L’acte se celebrarà el proper 22 de juliol, de 13.00 a 14.30 hores, a la Sala Auditori de la 8a planta de l’Il·lustre Col·legi d’advocats de Barcelona, carrer Mallorca, 281-283, de Barcelona.

Al llarg de l'acte es lliurarà als assistents un exemplar de la guia. L’assistència és lliure, però es requereix inscripció prèvia al telèfon 93 552780 o enviant un correu a jornades.apdcat@gencat.cat

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web