ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

INMIGRACIÓN Y EMIGRACIÓN: MITOS Y REALIDADES

Anuari de l'Immigració a Espanya (edició 2014) L'Anuari de la Immigració a Espanya 2013 (edició 2014), titulat 'Immigració i emigració: mites i realitats', es troba disponible a la web del CIDOB a través d'aquets enllaç. A més, també també es pot consultar tota la informació relacionada amb la darrera edició de la publicació a través de la pàgina web del propi Anuari 2013.
INMIGRACIÓN Y EMIGRACIÓN: MITOS Y REALIDADES

Dirigit per Joaquín Arango, David Moya i Josep Oliver,  l'Anuari de la Immigració a Espanya 2013 (Edició 2014) fa una revisió exhaustiva dels fenòmens relacionats amb la immigració i l'emigració a i des d'Espanya: els canvis en el mercat laboral dels immigrants, l'evolució dels fluxos o la caiguda de remeses, els processos de naturalització, la pobresa, les dificultats dels alumnes d'origen estranger en matèria educativa o l'emigració qualificada, entre altres. Com cada any, l'anuari analitza les característiques i tendències del fenomen migratori des de les perspective sociològica, politològia, econòmica i jurídica.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web