ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

PRESENTACIÓ DE L’ESTUDI MODELS ALTERNATIUS D’ACCÉS I TINENÇA DE L'HABITATGE

Dijous 2 d’octubre, 18.30h, Centre Cívic Pati Llimona El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) organitza la presentació de l'estudi "Models alternatius d'accés i tinença de l'habitatge", que ha encarregat a la Celobert Cooperativa. Serà dijous 2 d’octubre, 18.30h – 20h a la Sala Maria Aurèlia Campany Centre Cívic Pati Llimona (C/Regomir 3, 08002 Barcelona).
PRESENTACIÓ DE L’ESTUDI MODELS ALTERNATIUS D’ACCÉS I TINENÇA DE L'HABITATGE

Les ponents de l'acte seran: Núria Ramon, presidenta del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC); Núria Colomé, Celobert Cooperativa. Autoria de l’estudi; Nicola Scangroglio i Duna Homedes, representants del Projecte de masoveria urbana Mula i Carme Trilla, economista i experta en política d’habitatge. Responsable del Servei de Mediació de l’Habitatge de Càritas Diocesana de Barcelona.

L’acte s’adreça a totes aquelles persones interessades en joventut i habitatge. Podeu confirmar la vostra assistència al telèfon 93 368 30 80 o al correu electrònic consell@cnjc.cat. Es prega puntualitat.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web