ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CRIDA A PROPOSTES DE RECERCA

Fundació Jaume Bofill
CRIDA A PROPOSTES DE RECERCA

El context actual de restriccions pressupostàries, el creixement de les demandes en l'àmbit educatiu (0-3, formació al llarg de la vida...) en la societat del coneixement així com l'increment de la precarietat econòmica de sectors socials vulnerables, demana repensar si el sistema d'ajuts a la formació actual és suficient per donar-hi resposta. Volem revisar el sistema de beques de suport a la formació o altres modalitats de finançament individual (crèdits, subvencions, etc.) actual, explorar models provats amb èxit en altres indrets per proposar modalitats alternatives més ajustades a la necessitats actuals.

La Fundació Jaume Bofill fa una crida a la presentació de propostes per a desenvolupar un projecte de recerca sobre el finançament de la formació. El projecte començarà aquesta tardor. El projecte tindrà 3 fases: definició de l'estat de la situació dels ajuts a la formació, prospectiva i anàlisi i una última fase on, a partir dels coneixements i comunitat emergits de la fase anterior, es facin propostes, la implantació de les quals la Fundació Jaume Bofill treballarà per a fer possible. El desenvolupament d'aquesta última fase queda fora d'aquesta convocatòria, tot i que sí que es demanarà a la candidatura que dugui a terme el projecte que apunti les vies a explorar en aquest sentit.

La recepció de candidatures per a dur a terme el projecte estarà oberta fins el 20 d'octubre de 2014.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web