ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

II ÀGORA CIUTADANA DE LA BARCELONA SOCIAL

Dijous 27 de novembre a les 17h. Ateneu Barcelonès La II Àgora Ciutadana de la Barcelona Social, impulsada per l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva, tindrà lloc el proper dijous 27 de novembre a les 17 hores a l’Ateneu Barcelonès (c/ de la Canuda 6)
II ÀGORA CIUTADANA DE LA BARCELONA SOCIAL

A l’Àgora d’enguany es comptarà amb l’especial participació de l’Alcalde de Barcelona, l’Excm. Sr. Xavier Trias i la Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, la Il·lma. Sra. Maite Fandos.

L’Àgora Ciutadana de la Barcelona Social vol ser l’espai d’encontre de la ciutadania compromesa socialment amb la ciutat, és a dir, de persones que realitzen tasques voluntàries de diferents àmbits a través d’entitats socials, persones que tenen cura d’altres, persones que participen a grups d’ajuda mútua, xarxes d’intercanvi solidari, projectes comunitaris o bancs del temps, entre d’altres.

L’acte s’adreçarà especialment a entitats de l’Acord Ciutadà i persones compromeses socialment amb la ciutat amb l’objectiu de posar de manifest l'aportació a la ciutat de les persoens que conformen la Barcelona compromesa socialment des de diversos àmbits de treball (per exemple, major qualitat de vida i cohesió social, millor benestar emocional, qualitat democràtica, etc). Altres fites també serien poder identificar missatges, idees i propostes per tal de promoure encara més el compromís social de la ciutadania en la inclusió social i reconèixer la tasca que la ciutadania, a través de les entitats socials, realitza a diari per tal de reduir la pobresa i millorar la inclusió social a Barcelona.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web