ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

JORNADES D'INNOVACIÓ DEMOCRÀTICA 2014

Divendres, 19 de desembre (9h) L’acte comptarà amb el lliurament del Premi Compromís Democràtic a càrrec de la Vicepresidenta del Govern, Joana Ortega. La sessió tindrà lloc el divendres dia 19 de desembre de 9 a 13:30h a la sala d’actes de l’EAPC.
JORNADES D'INNOVACIÓ DEMOCRÀTICA 2014

La participació ciutadana i les noves formes d’incorporar la ciutadania a la gestió dels afers públics estan en un moment de creixement i expansió. Davant aquesta realitat, els poders públics han de ser capaços de canalitzar l’energia ciutadana per millorar les polítiques i enfortir el nostre sistema democràtic, i alhora trobar mecanismes de transparència i rendiment de comptes davant la ciutadania que legitimin i donin a les seves actuacions el valor que es mereixen.

Amb aquestes jornades volem compartir experiències reeixides d’innovació democràtica en l’àmbit local, en ser un espai privilegiat d’interrelació entre la ciutadania i una administració pionera a desenvolupar polítiques de millora de la qualitat democràtica.

Us hi podeu inscriure a través de la bústia qualitatdemocratica.governacio@gencat.cat.

FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web