ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

JORNADA PATT: LA DINAMITZACIÓ LOCAL AGROECOLÒGICA, UNA ESTRATÈGIA INNOVADORA DE DESENVOLUPAMENT LOCAL

16 de gener 2015, a les 15:30h
JORNADA PATT: LA DINAMITZACIÓ LOCAL AGROECOLÒGICA, UNA ESTRATÈGIA INNOVADORA DE DESENVOLUPAMENT LOCAL

L'objectiu de la jornada és introduir els conceptes en els que es basa la Dinamització Local Agroecològica (DLAe), i donar a conèixer les iniciatives que s’estan desenvolupant actualment al nostre territori i incorporen elements d'aquest nou paradigma de desenvolupament local.

La sessió combinarà ponències a càrrec de diversos experts en la matèria amb tallers i debats participatius, que serviran per seguir construint coneixement en relació a aquesta qüestió, de manera col•lectiva i col•laborativa.

Aquesta jornada tècnica va adreçada a tècnics d'institucions i entitats catalanes que treballen en l'àmbit agroalimentari i del desenvolupament local, i es realitzarà en el marc de la I Edició de la Diplomatura de Postgrau en Dinamització Local Agroecològica, que s'impartirà a la UAB entre gener i juny del 2015. Per a més informació sobre el postgrau visiteu http://blogs.uab.cat/dlae/.


Inscripcions

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a: http://bit.ly/1wEQrYF; posant-vos en contacte amb Ariadna Pomar León (665123889 / ariadnapl@hotmail.com); o a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat (www.ruralcat.net/preinscripcionspatt).

La jornada es realitza en el marc del Postgrau en Dinamització Local Agroecológica de la UAB: http://blogs.uab.cat/dlae/

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web