ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'Infocolpis



RECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

JORNADA SOBRE EL FUTUR DELS SERVEIS SOCIALS MUNICIPALS DAVANT LA REFORMA DE L'ADMINISTRACIÓ LOCAL

JORNADA SOBRE EL FUTUR DELS SERVEIS SOCIALS MUNICIPALS DAVANT LA REFORMA DE L'ADMINISTRACIÓ LOCAL

El proper 30 de gener de 2015, de 16h a 20h, el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya i el Col·legi de Psicòlegs de Catalunya organitzen una Jornada sobre el futur dels Serveis Socials Municipals davant la reforma de l'administració local, amb l’objectiu de contribuir a desvetllar els interrogants que planteja l’aprovació de la Ley 27/2013 de 27 de diciembre, de racionalización y sostenibilidad de la Administración Local (LRSAL) que estableix canvis importants pel que fa a la prestació de serveis socials des de les administracions locals.

La jornada tindrà lloc a la sala d’actes del Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona (Casp, 130 de Barcelona). Per fer la inscripció heu d’emplenar l’imprès d’inscripció que trobareu fent clic aquí i enviar-lo a info@tscat.cat.

L'acte compta amb el suport de l'Associació Intercol·legial, el Col·legi de Pedagogs de Catalunya i el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya.

FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web