ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

SOBIRANIA I ESTAT: CONFERÈNCIA DE MONTSERRAT GUIBERNAU

CCCB, dilluns 2 de març (19h) Conferència del cicle "Prendre la paraula", en el qual també participen Axel Honneth, Saskia Sassen, Fina Birulés, Albert Lladó, Manel Ollé, Isabella Gresser, Bo Stråth, Luc Boltanski, Peter Wagner i Seyla Benhabib.
SOBIRANIA I ESTAT: CONFERÈNCIA DE MONTSERRAT GUIBERNAU

On resideix i com s’exerceix avui la sobirania? Com s’articulen els principis d’autoritat, legitimitat, dret i territori? Es troba l’Estat en un procés de crisi o segueix sent l'únic actor amb poder a l'esfera internacional? Quina és la relació entre Estat i sobirania, avui?

Aquestes són les preguntes que respondrà Montserrat Guibernau, catedràtica de Ciència Política a la Universitat de Queen Mary de Londres, en relació a dos dels conceptes claus de la història del pensament polític.Guibernau és l'autora de 'Belonging: Solidarity and Division in Modern Societies' (Polity, 2013) i 'Per un catalanisme cosmopolita' (Angle, 2009). Serà presentada per Ferran Requejo, catedràtic de Ciència política a la Universitat Pompeu Fabra.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web