ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

PER A QUÈ SERVEIXEN LES HUMANITATS AL SEGLE XXI?

Jornada a l'Ateneu Barcelonès, dijous 9 d'abril La jornada, organitzada per l'Associació d'Amics de la UAB, tindrà lloc a l'Ateneu Barcelonès (carrer Canuda, 6) el proper dijus 9 d'abril a les 19:00h.
PER A QUÈ SERVEIXEN LES HUMANITATS AL SEGLE XXI?

En les darreres dècades, la física i la biologia exploren temes com la llibertat, la consciència o la justícia. L'humanisme sembla condemnat a anar reculant. Per altra banda, pensadores com Martha Nussbaum defensen que avui les humanitats són més necessàries que mai pel món dels negocis i per la salut de la democràcia. Què hem d'entendre per humanisme? Té sentit parlar de post-humanisme? Quins continguts i com ensenyar avui humanisme a les universitats? Oblidar a Sòcrates és un perill per la democràcia?

L'acte serà presentat i moderat per Lluís Reales, periodista i professor de la UAB, i tindrà com a ponents M. Àngels Cabré, escriptora, crítica literària i directora de l'Observatori Cultural de Gènere; Joan Carbonell, degà de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB; Jordi Llovet, professor i crític literari; i Ricard Solé, professor-investigador a l'ICREA (UPF) i catedràtic extern del Santa Fe Institute (EUA).

Cal confirmar l'assistència enviant un correu electrònic a amics@uab.cat o trucant al 93 581 14 90.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web