ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

DISSENY I TRANSFORMACIÓ SOCIAL: JORNADA CENTRAL

Foment de les Arts i el Disseny (FAD) Tindrà lloc el proper dijous 16 d'abril a les 18h a la seu del FAD (Edifici Disseny Hub Barcelona, Pl. de les Glòries 37-38)
DISSENY I TRANSFORMACIÓ SOCIAL: JORNADA CENTRAL

El disseny té una part consubstancial com a agent de transformació social. Des d’una lletra fins a una ciutat, sempre ha tingut un espectre amplíssim d’exercici amb molts rangs de resultats. Fins i tot, alguns professionals i col·lectius han estat capaços de contribuir amb el seu treball a la configuració de benefici a la societat.

Durant la jornada central del programa "Disseny i transformació social", reflexionarem i debatrem amb experts i professionals de diferents àmbits al voltant d’idees i conceptes que promouen o dificulten la transformació social a través del disseny.

Els participants al debat seran:
- Nacho Clemente, dissenyador i activista gràfic, professor de disseny i autor del blog Ecográfica
- Tamar Shafrir, autora de New roles for designers, escriptora, dissenyadora i membre de Space Caviar
- Joan Subirats, catedràtic de Ciència Política de la UAB
-Francesca Recchia, escriptora i investigadora independent especialista en pràctiques creatives en països en conflicte. Autora de Devices of Political Action, Picnic in a Minefield i The Little Book of Kabul
- Martin Andersen, artista i responsable de Solspeil, un projecte que ha aconseguit portar el sol a la plaça d'una petita ciutat noruega, i que forma part del programa internacional de Mazda Rebels.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web