ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

TROBADA ALUMNI UAB 2015

El 12 de juny, torna al campus sostenible! Retroba't amb amistats de la facultat, gaudeix d'un dia inoblidable i fes xarxa.
TROBADA ALUMNI UAB 2015

La UAB forma part de la teva vida? El divendres 12 de juny a la tarda, tens una cita. El programa Alumni celebra la Trobada Alumni UAB 2015 destinat a l’exalumnat de la universitat, PAS/PDI i oberta a tothom.

L’any passat més de 100 persones tornaven al Campus per retrobar-se amb antigues amistats, professorat i fer xarxa en la primera Trobada Alumni. Aquest any la trobada gira entorn d'un valor molt important per la UAB: la sostenibilitat.

La UAB, nascuda a finals dels anys seixanta amb els principis bàsics d’autonomia, participació i compromís social, s’ha convertit en un campus d’excel·lència internacional, que treballa dia a dia amb més de 70 programes per millorar la salut de la comunitat universitària i assolir una Universitat més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.


PROGRAMA DE LA TROBADA

18.00h
Inscripcions i recollida de material a l'Hotel Campus.
Visita guiada a l'edifici de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA), situat en un edifici intel·ligent i sostenible, inaugurat l’octubre de 2014. Un centre d’investigació pioner en la comprensió del medi ambient.

20.00h
Col·loqui sobre sostenibilitat. Rebuda del rector, Ferran Sancho. Anirà càrrec d'exalumnes de la UAB amb Anna Florensa, tècnica de Medi Ambient a la UAB; Arnau Queralt, director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de la Generalitat de Catalunya; i Georgina Vidal, Enginyera ambiental i emprenedora. Seran moderats per Marta Cáceres, periodista d'RTVE.

20.45h
Refrigeri amb música a la Torre Vila-Puig, seu del programa Alumni UAB. Música música en directe del Quartet de corda Bohemian (de l’orquestra de la UAB). David Manresa - 1r violí,  Alba Serra - 2n violí, Sebastià Huerta - Viola, Yago Rodríguez - Violoncel.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web