ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

REUNIÓ DEL FERA AMB LA CONSELLERA DE GOVERNACIÓ

Durant la reunió, la Consellera de Governació va presentar el primer informe de balanç de desplegament del Pla de reforma de l'Administració.
REUNIÓ DEL FERA AMB LA CONSELLERA DE GOVERNACIÓ

El Departament de Governació i Relacions Institucionals va rebre el juny de 2014 l’encàrrec per part del Govern per dissenyar, desenvolupar i la coordinar el Pla de reforma de l’Administració de la Generalitat de Catalunya i del seu sector públic, fer-ne el seguiment de la implementació de les mesures que se’n derivin, avaluar-les i retre comptes dels resultats assolits. Aquest Pla té com a objectiu construir i consolidar models organitzatius i procediments que assegurin en l’Administració catalana el conjunt de valors d’eficàcia, eficiència, transparència, rendició de comptes, innovació, flexibilitat i participació, juntament amb els de subjecció a l’ordenament jurídic, professionalitat i imparcialitat.

L’Informe de balanç presentat dilluns insisteix en el valor estratègic de la transparència  com un dels eixos de la reforma de l’administració catalana, i assenyala com una de les fites més rellevants la ratificació per part del Parlament de la Llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern al desembre de 2014.


Què és FERA?
El Fòrum d’Entitats per la Reforma de l’Administració (FERA) és un espai informal de trobada d’entitats de la societat civil catalana que defensen la necessitat d’abordar, de manera alhora constructiva i exigent, la llargament reclamada reforma de l’administració pública, que en el context econòmic, social i polític actual del país resulta imprescindible i urgent. El COLPIS n’és una de les entitats promotores.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web