ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

ELS HORARIS A DEBAT: LA GESTIÓ DEL TEMPS DE TREBALL

Dimarts 17 de novembre al Palau Macaya Algunes de les transformacions socials del segle XX i XXI fan emergir una preocupació creixent al voltant de l'organització social del temps així com un interès creixent envers el temps com a factor de benestar.
ELS HORARIS A DEBAT: LA GESTIÓ DEL TEMPS DE TREBALL

En aquest context, el Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya ha elaborat un informe on analitza la gestió del temps de treball remunerat.

Altrament, l'Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona ha realitzat un estudi conjuntament amb l'Ajuntament de Barcelona, sobre com apliquen les empreses catalanes les mesures de conciliació i reforma horària.

El CTESC i l'ODEE organitzen aquesta jornada amb un doble objectiu: presentar aquests dos documents i donar resposta a diferents eixos de debat des de les perspectives diferents dels agents i experts participants a les taules rodones.

Fent clic en aquest enllaç podràs veure el programa de la jornada.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web