ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

FINANÇAMENT AVALIS EMPRÈN PER A PERSONES EMPRENEDORES

Departament de Treball, ACC1Ó i el Departament d’Economia i Finances Ja és disponible per a les persones emprenedores el finançament d’Avalis Emprèn, impulsat pel Departament de Treball, ACC1Ó i el Departament d’Economia i Finances, a través d’Avalis SGR.
FINANÇAMENT AVALIS EMPRÈN PER A PERSONES EMPRENEDORES

Aquesta mesura té com a objectiu facilitar l’accés al crèdit per a nous projectes d’emprenedoria i microempreses de 0 a 3 anys, constituïdes en diferents formes jurídiques, com autònoms, cooperatives, fundacions i associacions, pimes en general i microempreses que, tot i ser viables, no poden accedir al finançament requerit.

 

Avalis permet finançar operacions fins a 100.000 euros, amb un màxim del 90% de l’import de la inversió. Enguany, i en una primera fase, s’hi destinen 1,5 milions d’euros, ampliables, que permetran avalar operacions per un import global de 37,5 milions d’euros, beneficiant al voltant de 1.200 persones.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web