ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

EL MANIFEST 'VERGONYA, NI UN MINUT MÉS! PER UNA EUROPA DE LES PERSONES' REP MÉS DE 13.000 ADHESIONS

Està promogut per l'Associació Intercol·legial, de la qual forma part el Col·legi L'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya fa una crida per tal que el màxim nombre de professionals, així com ciutadans i entitats mostrin la seva disconformitat amb l’acord establert entre la UE i Turquia per a l’expulsió dels refugiats que ja es troben en territori europeu.
EL MANIFEST 'VERGONYA, NI UN MINUT MÉS! PER UNA EUROPA DE LES PERSONES' REP MÉS DE 13.000 ADHESIONS

Per aquest motiu des de la Intercol·legial es fa una crida a què el màxim número de persones mostrin el seu rebuig a la situació actual adherint-se al manifest, que està publicat al web www.intercolegial.cat.
 
El president de la Intercol·legial, Oriol Rusca, degà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i president del Consell dels Col·legis d’Advocats de Catalunya, afirma “que no ens podem quedar mirant el drama que s’està vivint a Europa a causa de l’èxode dels refugiats sense fer-hi res”. I afegeix: “La Intercol·legial ha presentat el manifest ‘Vergonya, ni un minut més! Per una Europa de les persones’ al director de l’Oficina de la Comissió Europea,  Ferran Tarradellas, però ara hem de fer sentir la veu dels professionals dels més de 100 col·legis que integren aquesta associació”. Igualment Rusca vol agrair a totes aquelles persones que ja han signat el manifest el fet de dedicar 5 minuts a abordar una de les crisis humanitàries més importants viscudes en les darreres dècades a Europa.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web