ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

JORNADA “NOUS HÀBITS DE CONSUM, CANVIS SOCIALS I TECNOLÒGICS"

Dimecres 8 de març de 10 a 13.30h Durant la jornada es presentarà l’Informe elaborat pel Consell Econòmic i Social d’Espanya sobre aquest tema i s’analitzarà l’evolució que ha registrat el consum. Acte coorganitzat pel Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya.
JORNADA “NOUS HÀBITS DE CONSUM, CANVIS SOCIALS I TECNOLÒGICS

En els últims anys la societat espanyola ha viscut importants transformacions socioeconòmiques que s’han reflectit en l’àmbit del consum. L’avenç de la societat de la informació ha estat un dels principals detonants d’aquests canvis, ja que Internet ha adquirit una centralitat decisiva com a eix d’accés a la informació, la comunicació, l’oci i el consum. Aquest nou escenari afecta els drets dels consumidors i usuaris, alhora que planteja oportunitats i desafiaments als diferents sectors i a les administracions amb competències en la matèria.

Durant la jornada es presentarà l’Informe en qüestió i
 s’informarà de les seves conclusions. Així mateix, també es durà a terme la conferència “Reptes del comerç en un nou entorn” i una taula de debat que duu per títol “Nous temps, nous hàbits”. 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web