ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

AJUT A LA RECERCA "LLEGAT PASQUAL MARAGALL" 2018

Ajuts per a la realització d’estudis sobre els principals àmbits ens els quals es van materialitzar el pensament i l’acció política de Pasqual Maragall, tant en la seva dimensió històrica com en el seu plantejament actual. A les bases s'especifiquen 4 grans eixos temàtics com són Ciutat; Democràcia i Federalisme; Europa i Mediterrani; i Acció Política.
AJUT A LA RECERCA

Poden optar a aquesta ajuda investigadors individuals o grups d’investigadors. En cas de ser doctorats, han d’haver obtingut el títol entre 2008 i l’any actual. Si es tracta d’un grup, la persona que lideri el projecte de recerca ha de ser qui compleixi el requisit de temporalitat.

La durada del projecte serà d’un any que començarà a computar a partir de l’acceptació de l’Ajut a la Recerca. Aquest ajut està dotat amb 8.500€. A més, la Fundació Catalunya Europa es compromet a impulsar la publicació del treball derivat de la recerca.

Termini de presentació de sol·licituds: 5 d’abril de 2018.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web