ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

PREMIS LA CONFEDERACIÓ 2018

La Confederació engega una nova edició dels seus premis anuals amb l’objectiu de reconèixer les iniciatives de governança democràtica i de transformació social impulsades per entitats del Tercer Sector Social de Catalunya dedicades als serveis socials i l’atenció a les persones.
PREMIS LA CONFEDERACIÓ 2018

Aquestes són les categories del Premi:

1. Governança democràtica: iniciatives que, des d’una perspectiva organitzacional interna, fomenten la governança democràtica en una de les dimensions següents:

- Models organitzatius alineats amb els sistemes de governança participativa, que promouen la implicació dels grups d’interès interns en la presa de decisions i articulen mecanismes de participació en els òrgans de govern.

- Experiències de participació de persones usuàries en la definició dels serveis.

 

2. Transformació social: iniciatives transformadores per la millora de la qualitat de vida de les persones i amb un elevat component de retorn social a través de la prestació de serveis en una de les dimensions següents:

- Innovació en nous productes i serveis a les persones, amb una incidència destacada en la transformació de la societat.

- Experiències transformadores amb alt impacte en la comunitat.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web