ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

BECA FRANCESC SANTACANA PER A PROJECTES D'INVESTIGACIÓ SOBRE TEMES URBANS

El Pla Estratègic Metropolità de Barcelona impulsa la Beca Francesc Santacana en homenatge al seu primer coordinador general. L'objectiu, segons el coordinador general actual, Oriol Estela Barnet, és “afavorir la recerca i difusió de temes relacionats amb les estratègies urbanes i metropolitanes en el segle XXI, en particular a l'àmbit metropolità de Barcelona” i “fomentar el vincle de l'Associació amb la recerca i les universitats”.
BECA FRANCESC SANTACANA PER A PROJECTES D'INVESTIGACIÓ SOBRE TEMES URBANS

La beca es basarà en el treball autònom d'un projecte de recerca que estigui vinculat a la reflexió, el disseny i l'impuls d'estratègies urbanes o metropolitanes des de qualsevol dels seus vessants: social, econòmic, urbanístic, mobilitat, mediambiental..., amb especial interès pel cas de Barcelona o dels municipis que conformen la metròpoli, amb una visió supramunicipal. Les propostes de recerca hauran de ser individuals, originals i inèdites.


Qui s'hi podrà presentar?

La beca s'adreça a estudiants de màster o de doctorat en un programa oficial universitari relacionat amb l'objecte de convocatòria.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web