ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

S'OBRE LA CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS A PROJECTES DE RECERCA EN L'ÀMBIT DE LA QUALITAT DEMOCRÀTICA PER AL 2018

El passat 30/8/2018 es van aprovar les bases reguladores per a la concessió d'ajuts a projectes de recerca en l'àmbit de la qualitat democràtica (DOGC núm. 7203, de 12.9.2016)
S'OBRE LA CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS A PROJECTES DE RECERCA EN L'ÀMBIT DE LA QUALITAT DEMOCRÀTICA PER AL 2018

Els treballs de recerca haurien d'estar orientats a l'obtenció de coneixements aplicables i han de versar sobre algun dels temes següents:

- Els reptes de la participació en línia: anàlisi de diferents eines i experiències de participació en línia per a detectar quins elements fan que siguin més o menys utilitzades per la ciutadania.

- La incorporació de les iniciatives socials als espais de presa de decisió: anàlisi dels elements que dificulten o faciliten la inclusió d'iniciatives socials a les agendes dels governs, tant des de la perspectiva de les administracions com de les iniciatives mateixes.

- La participació interna de les organitzacions sense afany de lucre: anàlisi d'entitats i plataformes que han aconseguit dinamitzar la seva participació interna i mobilitzar més agents de la societat civil.

- La innovació democràtica al món local: anàlisi d'experiències reeixides de participació ciutadana al món local, tant en el disseny com en la gestió de polítiques, serveis, espais o equipaments públics.


L'import màxim destinat a aquesta convocatòria és de trenta-sis mil euros (36.000 €) amb un import per subvenció d'entre sis mil euros (6.000 €) i dotze mil euros (12.000 €).

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web