ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

'VENEÇUELA: CONFLICTE, CRISIS I ESCENARIS DE FUTUR'

Conferència de Luis M.Remiro, al Colpis El passat 4 de març el Colpis va acollir una interessant conferència sobre el conflicte actual a Veneçuela, a càrrec del politòleg Luis Miguel Remiro.
'VENEÇUELA: CONFLICTE, CRISIS I ESCENARIS DE FUTUR'

Llicenciat en ciències polítiques i administratives per la Universidad Central de Venezuela, Màster en Anàlisi Política i Assessorament Institucional de la Universitat de Barcelona i doctorand en Ciències Polítiques, en Luis Remiro, especialitzat en estudis de conflicte i polítiques comparades, va apuntar les claus polítiques i socials que han portat a Veneçuela a l'actual situació de crisi.

Com i per què en Juan Guaidó es va autoproclamar president del país el passat mes de gener?; en quines condicions econòmiques, de salut, d'educació i de seguretat viuen els veneçolans?; com ha arribat el país a la situació econòmica actual?; de quin recolzament gaudeixen Guaidó i Maduro respectivament?; quin paper està jugant la comunitat internacional? i quines possibles sortides hi ha al conflicte? aquestes són algunes de les qüestions que es van plantejar ahir al llarg d'aquesta tertúlia, la qual podreu veure en breu al Canal de Youtube del Colpis.

Trobareu un resum del més destacat a Twitter, amb el hashtag #ColpisVeneçuela del nostre compte @ColpisCat

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web