ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

VOLS PARTICIPAR AL BIZ BARCELONA? ACCÉS GRATUÏT A TRAVÉS DEL COLPIS

Un any més l'Associació Intercol·legial, de la qual el Colpis n'és membre, ofereix a tots els col·legiats i col·legiades que estiguin interessats en assistir al Saló Biz Barcelona la possibilitat de fer-ho gratuïtament.
VOLS PARTICIPAR AL BIZ BARCELONA? ACCÉS GRATUÏT A TRAVÉS DEL COLPIS

QUÈ ÉS EL BIZ BARCELONA?
Del 12 al 13 de juny torna Bizbarcelona by Barcelona Activa. En aquesta edició, Bizbarcelona -que es trasllada al Palau núm.8 del recinte de Montjuïc- inclourà més d'un centenar d'activitats al voltant de tres eixos: Bàsics, Creixement i Tendències. L'objectiu és ajudar i acompanyar persones amb idees de negoci en la posada en marxa dels seus projectes, contribuir al creixement de companyies ja consolidades, així com mostrar tendències socials, tecnològiques i de consum que influeixin en l'aparició de noves empreses i perfils professionals. En aquest sentit, es desenvoluparan conferències, taules rodones, tallers, entrevistes d'assessorament personalitzat i sessions de networking, entre d'altres propostes.

QUÈ US OFEREIX AQUEST ANY LA INTERCOL·LEGIAL ALS MEMBRES DEL COLPIS?

- Accés gratuït al Saló. Mitjançant un codi promocional que haureu de sol·licitar prèviament escrivint a comunicacio@colpis.cat

- Networking interprofessional. El mateix codi d'accés al Saló permet també participar en el networking interprofessional que tindrà lloc el dia 12 de juny, de 10 a 15 hores. És necessària la inscripció prèvia, abans del dia 7 de juny.

- Conferència 'Transformació digital i entorns personals' a càrrec de Genís Roca i Milagros Pérez Oliva. Oberta a totes les persones col·legiades, dijous 13 de juny, a les 12h.

Per a sol·licitar més informació sobre l'accés al Saló podeu adreçar-vos al correu electrònic comunicacio@colpis.cat o bé trucar al 93 241 41 22.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web