ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

II EDICIÓ DELS PREMIS MIQUEL CAMINAL I ANNA ALABART. Als millors TFG de Ciència Política, Sociologia, Gestió i Administració Pública i Relacions Internacionals

El Colpis obre la segona convocatòria del Premi Miquel Caminal i Anna Alabart per als millors treballs de final de Grau dels alumnes de quart curs dels graus de Ciència Política, Gestió i Administració Pública, Relacions Internacionals i Sociologia.
II EDICIÓ DELS PREMIS MIQUEL CAMINAL I ANNA ALABART. Als millors TFG de Ciència Política, Sociologia, Gestió i Administració Pública i Relacions Internacionals

El termini per a presentar les candidatures es va obrir el passat 20 de maig i es tancarà el 31 de juliol de 2019. Un cop transcorregut el període de recollida dels TFGs es farà una primera selecció per tal de triar 5 finalistes de la branca de ciència política i 5 de la de sociologia, els quals seran avaluats pel següent jurat:

- El jurat de la modalitat de ciència política estarà composat enguany per Laura Feliu (UAB), Mariano Torcal (UPF), Ana Sanz (UB), Albert Batlle (UOC) i Jordi Pacheco (Colpis).
 
- El jurat de la modalitat de sociologia estarà composat enguany per Maria Trinidad Bretones (UB), Anna Ramon (UVic), Cristina Sánchez-Miret (UdG), un representant de l’ACS, i actuarà com a secretari Antoni Biarnés (Colpis).

A les bases que us adjuntem trobareu els passos a seguir per a presentar la candidatura i els premis per als guanyadors, per als accèssits i per a la resta de participants.


ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web