ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

NOUS CURSOS 100% SUBVENCIONATS

Últims dies de matrícula! A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya el Colpis ha tingut accés a nous cursos subvencionats. Aquests són els que s'impartiran a la seu del Col·legi:
NOUS CURSOS 100% SUBVENCIONATS

PLANS D’IGUALTAT 
Aquest curs té com a objectiu formar els/les alumnes sobre com implementar un pla d’igualtat d’oportunitats entre homes i dones a les empreses, administracions i entitats.
Aquest curs tindrà lloc del 14 al 23 d’octubre, dilluns i dimecres de 9 a 14h, a la seu del Colpis. La data límit de matriculació el 7 d’octubre.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS
 
EINES DE COMUNICACIÓ PER INTERVENCIONS PÚBLIQUES
L’objectiu d’aquest curs és realitzar activitats de comunicació amb suport de gravació per tal de dur a terme un anàlisis en profunditat de les principals errades en els processos de comunicació.
El curs tindrà lloc del 8 al 22 d’octubre, els dimarts de 16 a 20 hores, al Colpis. La data límit de matriculació és l’1 d’octubre.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS
 
ALTRES CURSOS 100% SUBVENCIONAT
Aquests altres cursos també són 100% gratuïts per als nostres col·legiats i col·legiades però s’imparteixen a altres col·legis professionals. No obstant això podeu fer la vostra inscripció a través de la nostra pàgina web.

-Iniciació al màrqueting digital per autònoms [+]


ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web