ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

VII EDICIÓ DEL POSTGRAU EN COMUNICACIÓ I LIDERATGE POLÍTIC DE LA UAB

Descomptes en la matrícula per a col·legiats i col·legiades
VII EDICIÓ DEL POSTGRAU EN COMUNICACIÓ I LIDERATGE POLÍTIC DE LA UAB

Un any més, els col·legiats i col·legiades poden obtenir un descompte en la matrícula a la diplomatura de postgrau en Comunicació i Lideratge Polític de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El curs sorgeix de la convicció que les competències de lideratge en la política estan estretament  relacionades amb les de la comunicació. El lideratge polític demana competències per captar les circumstàncies i entendre a les persones i les seves necessitats sobre aspectes diversos i complexos,  amb l'objectiu d'orientar el rumb de les organitzacions. Aquestes competències van íntimament lligades a l'obligació d'explicar les coses de la forma adequada a cada situació, la necessitat de convèncer i de motivar a l'acció. Les eines seran l'expressió i la comunicació eficaç.

 

 

Els seus objectius són:

 - Progressar en el domini de tècniques de comunicació i interacció personal i mediàtica.
 - Millorar la capacitat de construir discurs polític i social i de saber expressar-lo de forma eficient  i  adaptada a cada objectiu i circumstància.
 - Aprofundir en el coneixement i la comprensió de les situacions comunicatives que es produeixen en l'àmbit del lideratge polític i social.

 

El curs ha estat reconegut amb el Premi al Millor Curs d'Educació Política 2019, atorgat per The Napolitan Victory Awards de Washington.


DESCOMPTE PER ALS COL·LEGIATS/DES

La preinscripció ja és oberta. La data límit per a matricular-se és el 13 d'octubre de 2019. Les col·legiats i els col·legiats tindran un descompte en la matrícula de 210€.


SESSIÓ INFORMATIVA AL COLPIS

Per aquesta edició, celebrarem una sessió informativa presencial a la seu del Colpis el dimecres 18 de setembre a les 18h. Cal confirmar assistència a través d'aquest formulari.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web